Νάουσα Taekwon-do Αθλητικός Σύλλογος Νάουσα Taekwon-do Αθλητικός Σύλλογος

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

24/12/2016

Παραμονή Χριστουγέννων, ημέρες χαράς και κατάνυξης και ο Σύλλογος μας φρόντισε για μια ακόμη φορά να προσφέρει αγάπη και χαμόγελα. Ομάδα μας αποτελούμενη από 25 μέλη, με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Παπαντωνίου Αγγελική και τον Εκπαιδευτή μας Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN, επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το Γηροκομείο Νάουσας προκειμένου να βρεθεί κοντά στους απόμαχους της ζωής προσφέροντας τους λίγες στιγμές χαράς. Η υποδοχή έγινε από την Διευθύντρια του Γηροκομείου κα Σαντίκογλου Αλεξάνδρα και την Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου κα Αλατσίδου Ρένα στις οποίες ο Σύλλογος μας πρόσφερε, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, δύο κιβώτια με είδη ατομικής καθαριότητας.

Στην συνέχεια, ομάδα 15 αθλητών του Συλλόγου μας έψαλε τα παραδοσιακά κάλαντα με τρίγωνα αλλά και με συνοδεία μουσικών οργάνων, με την Δημητριάδου Νένα στο αρμόνιο και τον Τσάκνη Ιωάννη στο βιολί. Ακολούθησε μια ολιγόλεπτη παρουσίαση βασικών τεχνικών TAEKWON-DO από την ίδια ομάδα, η οποία ψυχαγώγησε και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους. Αξίζει να αναφέρουμε με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των αθλητών μας που συμμετείχαν στα κάλαντα και στην παρουσίαση: Δημητριάδου Γεωργία, Δημητριάδου Νένα, Ευαγγελοπούλου Ραφαηλία, Ζούκης Βασίλειος, Μπάμπου Ελένη, Μυλωνάς Γεώργιος, Παναγιωτίδου Μαριαλένα, Πλουμπίδης Βασίλειος, Ρότζιος Μιχαήλ, Σέπκας Ιωάννης, Σιδηρόπουλος Ελευθέριος, Τζημώκα Αικατερίνη, Τζιμουλίκος Κωνσταντίνος και Τσάκνης Ιωάννης. 

Η Διοίκηση του Γηροκομείου είχε ετοιμάσει ένα μικρό μπουφέ με κεράσματα στο σαλόνι όπου πραγματοποιήθηκε η μικρή εκδήλωση, θέλοντας να μας ευχαριστήσει για την επίσκεψη και την συμβολική μας χειρονομία. Η ώρα κύλησε ευχάριστα, με συζήτηση ανάμεσα στα μέλη μας και τους τροφίμους του Γηροκομείου. Πανέμορφες στιγμές, με τα μικρά παιδιά μας να προσφέρουν απλόχερα αγάπη στους παππούδες και τις γιαγιάδες, πραγματικά σαν να ήταν δικοί τους άνθρωποι!!! 

Ήταν η δεύτερη φορά που ο Σύλλογος μας βρέθηκε για κάλαντα στο Γηροκομείο, η πρώτη ήταν στις αρχές του 2015, πριν τα Θεοφάνεια. Από τότε είχαμε δεσμευτεί να είμαστε πάντα κοντά τους, στηρίζοντας το ιερό έργο που επιτελούν. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!!!