Νάουσα Taekwon-do Αθλητικός Σύλλογος Νάουσα Taekwon-do Αθλητικός Σύλλογος

ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΙΑΣ ΓΛΥΚΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

18/12/2016

Μια πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» πραγματοποίησε χθες Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην πλατεία Καρατάσου ο Δήμος Νάουσας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και την αξιέπαινη συμμετοχή των ζαχαροπλαστών της πόλης μας.

Ο κόσμος που κατέκλυσε την πλατεία είχε την ευκαιρία να απολαύσει 600 κιλά σοκολάτας που μοιράστηκαν σε όλες τις μορφές της, να παρασκευάσει, να ψήσει σε φούρνο και να διακοσμήσει γιορτινά μπισκότα, να απολαύσει γκοφρέτες, πουράκια και marshmallows βουτηγμένα σε σοκολάτα καθώς και ρόφημα ζεστής σοκολάτας, να επιλέξει με ηλεκτρονικό τρόπο την καλύτερη ευχή, να βγει φωτογραφίες σε ένα διασκεδαστικό photo booth καθώς και στο σπίτι του Αγίου Βασίλη με τον ίδιο και τα ξωτικά του και φυσικά να παρακολουθήσει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες οι χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου «Εστία Μουσών», του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης, του Ωδείου «Αριστοτέλης» και η χορωδία «Canto A Tempo».

Καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης ήταν η συμβολή των εθελοντών που με αγάπη και χαρά την πλαισίωσαν. Ο Σύλλογος μας, με την παρότρυνση του ιδιοκτήτη των ζαχαροπλαστείων «Τζέπος» Τζέπο Γεώργιο, συμμετείχε ενεργά με ανθρώπινο δυναμικό αθλητών και μελών οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι στα σημεία της πλατείας όπου βρίσκονταν οι εορταστικές δράσεις, ντυμένοι σύμφωνα με το πνεύμα της εκδήλωσης και των ημερών. Οι εθελοντές μας εργάστηκαν ακούραστα, με κέφι και υπομονή για να κάνουν ευχάριστες τις στιγμές μικρών και μεγάλων που κατέκλυσαν την πλατεία και στο τέλος της εκδήλωσης δέχτηκαν τα θερμά συγχαρητήρια των διοργανωτών για την υποδειγματική και καθ’ όλα επαγγελματική συμπεριφορά τους. Τα ονόματα των εθελοντών μας με αλφαβητική σειρά: Αθανασίου Τζωρτζίνα, Δημητριάδης Παναγιώτης, Δημητριάδου Γεωργία, Δημητριάδου Νένα, Δούτσης Γεώργιος, Δούτσης Εμμανουήλ, Μπάμπου Ελένη, Νταή Ειρήνη, Παπαδοπούλου Γεωργία, Παπαντωνίου Αγγελική, Πλουμπίδης Βασίλειος, Ράνου Αικατερίνα, Τζέπος Κωνσταντίνος, Φειδάντσης Γαβριήλ και Φειδάντσης Γεώργιος. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Τζέπο Γεώργιο και στην Τάκη - Τζέπου Νάντια οι οποίοι για πολλές ημέρες αφιέρωσαν τον εαυτό τους, βάζοντας όλο τους το μεράκι ώστε να πετύχει η γιορτή και συντόνισαν με τον καλύτερο τρόπο τους εθελοντές για να φτάσουμε στα ευχάριστα αποτελέσματα.

Ο Σύλλογος μας ήταν από ιδρύσεως του και θα συνεχίσει και στο μέλλον να είναι ένας Σύλλογος της προσφοράς και θα δηλώνει παρών στις δράσεις και τις εκδηλώσεις που θα κληθεί να βοηθήσει ενεργά. Χθες βράδυ, ήμασταν κυριολεκτικά ένα κομμάτι μιας πραγματικά γλυκιάς επιτυχίας.