Νάουσα Taekwon-do Αθλητικός Σύλλογος Νάουσα Taekwon-do Αθλητικός Σύλλογος

ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

15/12/2016

Μια όμορφη και παράλληλα γευστική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ετοιμάζεται να φιλοξενήσει η Νάουσα. Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ο Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με τους ζαχαροπλάστες της πόλης συνδιοργανώνουν την «3η Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» το ερχόμενο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30’ στην πλατεία Καρατάσου.

Η εκδήλωση, εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών, έχει σαν σκοπό την ανάδειξη της αγάπης και της προσφοράς, μέσα σε ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που θα χαρίσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες σοκολάτας σε μικρούς και μεγάλους.

Στις όμορφες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί, περιλαμβάνονται η παρασκευή και το ψήσιμο σε φούρνο γιορτινών μπισκότων τα οποία θα διακοσμούνται στην συνέχεια από τα παιδιά, η επιλογή της καλύτερης ευχής δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, διασκεδαστικό photo booth καθώς και το σπίτι του Αγίου Βασίλη, όπου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ανάμεσα στα τέσσερα ζαχαροπλαστεία της πόλης μας που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι και ο «Τζέπος» και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Τζέπος Γεώργιος, ο οποίος τυγχάνει μέλος του Συλλόγου μας, γνωρίζοντας ότι για να πετύχει ένα τέτοιο εγχείρημα είναι καθοριστική η συμμετοχή εθελοντών, κινητοποίησε μέλη και αθλητές μας να συμμετάσχουν στα σημεία της πλατείας όπου θα βρίσκονται οι εορταστικές δράσεις. Ο Σύλλογος μας πάντα έτοιμος για προσφορά, θα βρίσκεται εκεί με ομάδα δέκα ατόμων και με επικεφαλής την Πρόεδρο μας κα Παπαντωνίου Αγγελική και τον Εκπαιδευτή μας Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN προκειμένου να συμβάλλει στην επιτυχία της ξεχωριστής Χριστουγεννιάτικης γιορτής.